ΕΠΣ Καρδίτσας κατά Βακάλη: «Οι τελευταίες σας γραπτές αναφορές στα τεκταινόμενα, γίνονται από σκοπιμότητα και μόνο ή από εμπάθεια του υποβολέα σας, όπως έχει περιέλθει σε γνώση μας»

Με επιστολή της στην ΕΠΟ και στις υπόλοιπες ενώσεις το Γραφείο Τύπου της ΕΠΣ Καρδίτσας απαντά στις δηλώσεις (ΕΔΩ) του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου Νίκου Βακάλη:

ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
                Μέσα στο γαϊτανάκι των προσωπικών (ή συγκαλυμμένα… ομαδικών) ανακοινώσεων και επιθέσεων, μεταξύ αντιπολιτευόμενων και συμπολιτευόμενων, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, πρόσφατα πύκνωσε τις παρεμβάσεις του και ο λαλίστατος πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου κ. Βακάλης.
                Σε δύο τελευταία παρεμβάσεις του, εκτός από παντός επιστητού, νομικές και οικονομικές γνώσεις και αναφορές, κατέφυγε και σε ατυχή, ειρωνικά, υποτιμητικά και συκοφαντικά σχόλια και παραδείγματα στοχεύοντας και την Καρδίτσα και ειδικά τον Πρόεδρο αυτής.
                Επί του παρόντος η απάντησή μας στον εν λόγω κ. Βακάλη, είναι: Κάτω τα χέρια από την Καρδίτσα. Η Καρδίτσα καθώς γνωρίζετε πολύ καλά, αριθμεί 80 Σωματεία, 20 Ακαδημίες και παράγει σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό έργο. Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς, ως πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου. τι ακριβώς κάνετε; Παίζετε Ποδόσφαιρο; Πότε παίζετε; Πόσα Σωματεία έχετε, 10 ή λίγο πάνω από 10;
                Το όνομά σας έχει ταυτιστεί με την αντιπολιτευόμενη παράταξη της ΕΠΟ. Επειδή όμως τυγχάνει να γνωρίζουμε πολλά χρόνια τον κ. Βαγγέλη Γραμμένο, ελπίζουμε να αθροίσει μόνο την ψήφο σας και σε καμία περίπτωση την συμμετοχή σας. Όχι μόνο γιατί δεν έχετε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά γιατί μέχρι σήμερα δεν έχετε συμβάλλει ενεργά με προτάσεις και θέσεις για την ανάπτυξή του.
                Άρα οι τελευταίες σας γραπτές αναφορές στα τεκταινόμενα, γίνονται από σκοπιμότητα και μόνο ή από εμπάθεια του υποβολέα σας, όπως έχει περιέλθει σε γνώση μας.
                Επειδή όμως κάνατε λόγο για ιστορία, να σας θυμίσουμε πως «η ιστορία είναι μια πινακοθήκη, όπου υπάρχουν λίγοι αυθεντικοί πίνακες και πολλά αντίγραφα.» Δεν έχουμε λοιπόν καμία αμφιβολία, σε ποια μεριά θα σας κατατάξει αυτή, σύντομα.
                Αν έχετε κάτι να πείτε κ. Βακάλη επί της ουσίας για την ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, που αφορά την Ομοσπονδία και τις Ενώσεις μας, να το εκφράσετε και εμείς με χαρά να συμβάλλουμε. Αν όμως σκοπεύετε να εμπλακείτε και να εμπλέξετε και εμάς και άλλες Ενώσεις, σε κάθε είδους παιχνίδια, να ξέρετε ότι θα πάρετε σκληρές απαντήσεις, με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΕΠΟ

ΕΠΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σχόλια