ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ: «Από την αντιπολίτευση βλέπουν την ήττα τους και θέλουν να βάλουμε στο ψηφοδέλτιό μας και δικούς τους» - Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ: «Δεν θα είναι υποψήφιος»

ΠΗΓΗ: www.a-sports.gr

Στην αποκάλυψη ότι στελέχη της «αντιπολίτευσης» της ΕΠΟ του ζήτησαν να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του με επικεφαλής τον Δημήτρη Ελευθεριάδη και κάποιους δικούς τους παράγοντες προχώρησε ο Γιώργος Γκιρτζίκης μιλώντας στο a-sports.gr.
O πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παράλληλα εξέφρασε τη σιγουριά του για νίκη στις εκλογές της 1ης Οκτωβρίου στα Χανιά και υπογράμμισε ότι δεν είναι… βέβαιο πως θα κατέβει τελικά απέναντι στον Ελευθεριάδη ο υποψήφιος των αυτοαποκαλούμενων «εξυγιαντών», πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος!
Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ επισημαίνει ότι αρκετές Ενώσεις εξαπατήθηκαν από την τρόικα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ με συνέπεια τώρα να ψάχνουν να βρουν σανίδα σωτηρίας...
«Τώρα κάποιοι από την αντιπολίτευση που βλέπουν τι θα γίνει στις εκλογές και την ήττα τους μας λένε να βάλουμε στο ψηφοδέλτιό μας και κάποιους δικούς τους. Και αυτό έγινε μόλις πήρε το χρίσμα για την υποψηφιότητα της παράταξής μας ο Ελευθεριάδης. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει… Με πήραν και τηλέφωνο, μάλιστα! Εγώ όμως τους είπα ότι εξαπατήθηκαν από τους τρεις… Το είπα και στη συγκέντρωση της Παρασκευής στην Αθήνα, που πρότεινα τον Ελευθεριάδη για την προεδρία χωρίς να το ξέρει κανείς και που η πρότασή μου έγινε απ’ όλους αποδεκτή αμέσως. Εμείς πάμε ως ομάδα στις εκλογές και θα κερδίσουμε! Τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο… Στην αντιπολίτευση θα δείτε ότι θα έχουν και θέματα μεταξύ τους, κάποιοι δεν χωράνε και θα βγουν προβλήματα…», είπε αρχικά στο a-sports.gr ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
O Γκιρτζίκης στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις τελευταίες κινήσεις της «αντιπολίτευσης» για να αποφύγει τις εκλογές και τη διαφαινόμενη ήττα λέγοντας: «Αυτοί που δεν θέλουν να γίνουν οι εκλογές δεν είναι η συμπολίτευση, αλλά η αντιπολίτευση και ο λόγος προφανής. Και το προσπαθούν με διάφορα μέσα είτε με εξώδικα είτε με προσφυγές. Το αστείο είναι ότι θέλουν και να μας το χρεώσουν κιόλας. Ο χρόνος όμως είναι αμείλικτος και θα κριθούν από τις Ενώσεις!».

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, όμως, είχε είδηση και στο φινάλε της συνομιλίας μας μαζί του: «Και να σας πω και κάτι ακόμα: Ο Γραμμένος δεν θα είναι υποψήφιος ή, αν είναι, θα το κάνει τελικά με κρύα καρδιά… Να το θυμάστε αυτό!».