Ο Παλάσκας ήταν σε γάμο στον Παλαμά και ο Θωμαϊδης έγραψε ότι πήγε στο Καραϊσκάκη!!! – Για εσκεμμένη παραπληροφόρηση τον κατηγορεί η ΕΠΣ Καρδίτσας

*** «Ο κατήφορος συνεχίζεται και τελειωμό δεν έχει. Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα του Κυριάκου Θωμαΐδη, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, τόσο στο πρόσωπο του Προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας όσο και στην οικογένειά του, έφθασε στο αποκορύφωμα και άγγιξε τα όρια της γελοιότητας»

*** «Απορώ πως αύριο θα πείσετε τους αναγνώστες και τηλεθεατές της εκπομπής «Δίκη» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματά σας»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΥ …ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΩΜΑΪΔΗ:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΘΩΜΑΪΔΗ (ΔΙΚΗ) ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
 Ο κατήφορος συνεχίζεται και τελειωμό δεν έχει. Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα του Κυριάκου Θωμαΐδη, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, τόσο στο πρόσωπο του Προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας όσο και στην οικογένειά του, έφθασε στο αποκορύφωμα και άγγιξε τα όρια της γελοιότητας, με την πρόσφατη ανάρτηση:
[Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016
Τρίο Στούτζες
Με καθυστέρηση η «Δίκη» ενημερώνει για τα Θεσσαλικά ταξίδια προς Καραϊσκάκη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μ. Παλάσκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θ. Μπουτζιώλης και ο υπάλληλος της ΕΟΕ Δ. Σωτηρίου παρακολούθησαν παρέα το ντέρμπι Ολυμπιακού-Βέροιας.]
Πληροφορώ τον κ. Θωμαΐδη ότι ο κ. Παλάσκας Μανώλης, πρόεδρος της Ένωσής μας, συμμετείχε οικογενειακά σε κοινωνική εκδήλωση (γάμος ποδοσφαιριστή σωματείου της περιοχής μας), ως προσκεκλημένος με πολλούς άλλους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Παλαμά Καρδίτσας την Κυριακή 11/9/2016 και ώρα 19:00 μέχρι και περασμένα μεσάνυχτα.
Θεωρώ την παραπάνω ενέργειά σας, καθαρή σκοπιμότητα που αποβλέπει στην προσωπική μείωση του Προέδρου μας και πολιτική προπαγάνδα για όσα σήμερα συμβαίνουν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Απορώ πως αύριο θα πείσετε τους αναγνώστες και τηλεθεατές της εκπομπής «Δίκη» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματά σας.
Γεώργιος Λάμπρου
Ιατρός-Αναπληρωτής Πρόεδρος
ΕΠΣ Καρδίτσας
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1.     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
2.     ΕΠΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κα. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΪ


ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)