Τη Δευτέρα απαντούν οι ομάδες αν θέλουν το πρωτάθλημα να ξεκινήσει την 1η ή την 3η αγωνιστική – Σε διαμάχη με τη NOVA και για αυτό το θέμα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο ΔΣ της Superleague οι ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας είχαν αποφασίσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της NOVA η οποία ζητεί να ξεκινήσει από την τρίτη αγωνιστική. Ετσι η διοργανώτρια απέστειλε επιστολή στις ΠΑΕ, οι οποίες θα απαντήσουν τη Δευτέρα, ενώ η εισήγηση του Γιώργου Στράτου είναι η… σέντρα να γίνει την τρίτη αγωνιστική.
Ο πρόεδρος της διοργανώτριας συμφωνεί με τη NOVA η οποία δεν θέλει να ανατρέψει τον προγραμματισμό της και τα ντέρμπι να γίνουν τον Οκτώβριο. Σε περίπτωση που οι ΠΑΕ επιλέξουν να ξεκινήσουν την πρώτη αγωνιστική η ρήτρα θα είναι η διπλάσια (συνολικά 5.000.000 ευρώ) ενώ αν ξεκινήσουν την τρίτη η ρήτρα θα φτάσει στο ύψος των 2.500.000 ευρώ. Με βάση τα παραπάνω η σέντρα αναμένεται να γίνει από την τρίτη αγωνιστική.

Διαφωνία υπάρχει και για το πότε θα γίνει η μια από τις δυο εμβόλιμες αγωνιστικές. Η NOVA θέλει στις 28/12 και η Λίγκα στις 22/12, ενώ η άλλη εμβόλιμη θα γίνει στις 4/1/2017.

Σχόλια