Οι διεργασίες αναδεικνύουν το πρόβλημα της νοοτροπίας και όχι της διαιτησίας!


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κουμάντο στη διαιτησία φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός και ήδη έχει προτείνει δικές του λύσεις, δήθεν κοινής αποδοχής, για την ΚΕΔ και συγκεκριμένα τους Καλύβα, Τεροβίτσα, Σταθόπουλο, Σπ. Παπαδάκο. Κουμάντο στη διαιτησία φαίνεται να θέλουν να κάνουν και οι «12», που έγιναν «6», με… μπροστάρη τον Πανόπουλο, καθώς διέρρευσαν ότι ψήφισαν Σαραϊδάρη, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Κουκουλάκη, Τριτσώνη, Ψυχομάνη (που λέγεται ότι αρνήθηκε), μέχρι και του Κάκου. Θυμίζουμε και την… καμπάνια της προπαγάνδας να επιστρέψει γρήγορα ο Καλογερόπουλος, ο οποίος αδίκησε τον Ολυμπιακό στο ματς με την ΑΕΚ. Κι αυτό πίεση δεν είναι;
Από την αντίδραση της Λάρισας που αποχώρησε από τη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Πανόπουλου, με τη δήλωση-βόμβα του Κούγια σύμφωνα με την οποία «η δήθεν πρόταση των 12 δεν είναι των 12 αλλά κρύβεται άλλος από πίσω, ειδικά με τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι» επιβεβαιώνονται πανηγυρικά τα παραπάνω και επιτρέψτε μας να υπογραμμίσουμε πως τα γράφουμε εδώ και μέρες. Η διαιτησία δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι η νοοτροπία τους.
Τη στιγμή που ξεκινά το πρωτάθλημα με 16 ομάδες αλλά δεν ξέρουμε με πόσες θα τελειώσει, τη στιγμή που στους διαιτητές, σχεδόν 20 μέρες πριν από τη σέντρα, οφείλονται χρήματα από πέρσι… Όλοι προσπαθούν να πετάξουν αλλού τη… μπάλα, δηλαδή στη διαιτησία, που όμως οι ρέφερι θα παραμείνουν τα εξιλαστήρια θύματα, επειδή έτσι βολεύει κάποιους.
Δεν βλέπουν τα λάθη που γίνονται στο εξωτερικό, ακόμη και στις διοργανώσεις της UEFA. Τους αρέσει η… καραμέλα ότι η διαιτησία θέλει βελτίωση, όμως δεν βλέπουν πως όταν οι «12» που έγιναν «6» παίζουν μεταξύ τους, με σπάνιες εξαιρέσεις, στο γήπεδο δεν πηγαίνουν ούτε 300 άτομα!


ΟΤΑΝ οι «12» παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο είναι 300 άτομα