Από τη… βιτρίνα της επαγγελματικής διαιτησίας, στο ισπανικό μοντέλο και στο… πουθενά!!!

Μειοψηφία

Ενέκριναν οι «12» που έγιναν «6» τον Σαραϊδάρη για εκπρόσωπο στο ισπανικό μοντέλο, όμως πως θα περάσει τη Δευτέρα από το ΔΣ της Superleague; Για να έχουν την πλειοψηφία χρειάζονται τουλάχιστον εννέα ψήφους. Επίσης, δική του πρόταση θα καταθέσει και ο Παναθηναϊκός, όμως ούτε αυτή τυγχάνει ευρύτερης απήχησης. Κάτι ξέρει η UEFA που… προστάζει κουμάντο στη διαιτησία να κάνουν οι ομοσπονδίες, όχι οι Λίγκες.

Θα φταίει

Ας μην ανησυχούν οι ΠΑΕ, έχουν εύκολη τη λύση. Θα φταίει ο Γκιρτζίκης! Όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, για να κάνουν αντιπολίτευση στην ομοσπονδία όλο και κάποιον λόγο θα βρουν για να τα… φορτώσουν στον πρόεδρο που τους φωνάζει «φέρτε μου λύση κοινής αποδοχής για να την περάσω».

Άγνοια

Οι «12» που έγιναν «6» και εκπροσωπούνται από τον Πανόπουλο κάνουν προτάσεις αλλά έχουν άγνοια κανονισμών. Αρχικά δεν γνώριζαν ότι η UEFA απαγορεύει στις ΠΑΕ να έχουν λόγο στην επιλογή της ΚΕΔ αλλά και των διαιτητών, τα… άκουσε ο Γκιρτζίκης, όμως το… βούλωσαν άπαντες, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του εκπροσώπου της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, Τζον Γουόρντ. Άλλη παρωδία κι αυτή.

Η… βιτρίνα

Η… κίνηση των ΠΑΕ που εκπροσωπούνται από τον Πανόπουλο έγινε με τη… βιτρίνα της επαγγελματικής διαιτησίας. Ξεπερνάμε ότι οι ρέφερι παραμένουν απλήρωτοι, όμως αυτό πρόβαλαν αλλά το… ζουμί ήταν στο να έχουν λόγο στην ΚΕΔ και στην επιλογή των διαιτητών. Δηλαδή, ήλπιζαν ότι αυτό δεν θα γινόταν αντιληπτό; Όλα για την προπαγάνδα.

Η κατάληξη


Η ουσία είναι ότι η Superleague δεν φαίνεται να καταλήγει σε ομόφωνη λύση, αναφορικά με τον εκπρόσωπό της στην Επιτροπή που μαζί με έναν εκπρόσωπο της ΕΠΟ και έναν επιδιαιτητή θα κάνουν τον ορισμό των διαιτητών της κατηγορίας. Ούτε ο Σαραϊδάρης είναι σίγουρος για την… καρέκλα. Δεν καταλήγουν σε λύση κοινής αποδοχής όπως τους ζήτησε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.