Γιατί η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν καταδίκασαν το γεγονός; - Φραστική επίθεση στον Γκρούτση στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου- Ο Δελφάκης και ο παρατηρητής διαιτησίας εφάρμοσαν κατά γράμμα τις οδηγίες, γράφοντας τα πάντα στο φύλλο αγώνα (update)

***"Ξέφραγο αμπέλι" το ΟΑΚΑ; 


Λίγο μετά την προσωρινή διακοπή για υβριστικά συνθήματα στο 40' που έκανε ο διαιτητής Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) στον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-Ηρακλής 4-1, ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης (Κορινθίας) δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς της γηπεδούχου στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Τα χειρότερα σε βάρος του αποφέχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ενώ ο Γκρούτσης οδηγήθηκε σε ασφαλέστερο σημείο. Μετά το τέλος του ματς ανέφερε το περιστατικό στο Γιάννη Δελφάκη, ο οποίος έγραψε την καταγγελία του στο φύλλο αγώνα, ενώ το ίδιο έκανε και ο ίδιος ο Γκρούτσης στην έκθεσή του.
Αυτό είναι η εξυγίανση που θέλουν; Γιατί η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν έβγαλαν ανακοίνωση;
Οσον αφορά την έκθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκρούτσης είπε στον Δελφάκη ότι θέλει να δει την πρώτη κίτρινη στον Μπακάκη και μια ακόμη φάση, ένα πέναλτι στον Πλατέλλα που ζήτησε η ΑΕΚ.