Στις πέντε αποβολές παικτών και ο Γιάχος

***Αυστηρή του Ρισβάνη, σωστή του Παπαγεωργίου
***Το γκολ του Ιγκορ που σωστά δεν μέτρησε ο Γεωργαράκος ήταν το μοναδικό οφσάιντ του Πανθρακικού!!!
20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-1
Γκολ: Οικονόμου (88' πεν.)
Κίτρινες: Μπουγαΐδης (7'), Μεχία (36'), Ντιγκινί (80'), Μάρτινς (90'+1') - Κόρμπος (11'), Βιγιάλμπα (20'), Σιώπης (43'), Ρισβάνης (73'), Οικονόμου (90'+2')
Κόκκινη: Παπαγεωργίου (86') - Ρισβάνης (76', 2η κίτρινη)
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών),
Σίπκας (Πέλλας)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής:  Καλύβας (Βοιωτίας)

Γιάχος και Καλογερόπουλος είναι οι δυο ρέφερι που μέχρι τώρα έχουν κάνει τις περισσότερες, από πέντε ο καθένας, αποβολές παικτών στην SuperLeague. Στον ρέφερι της ΕΠΣ Χίου οι δυο περιπτώσεις έτυχαν στην Κομοτηνή. Η πρώτη ήταν σε βάρος του Πανιωνίου και ο Ρισβάνης έφυγε από το ματς με δυο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά (73’ και 76’). Όμως, η δεύτερη είναι αυστηρή επειδή δεν φαίνεται χτυπά με τον αγκώνα του τον Ιγκορ. Αντίθετα σωστή είναι η κόκκινη στον Παπαγεωργίου αφού ενήργησε ως τερματοφύλακας στο σουτ του Καραμάνου αποκρούοντας τη μπάλα για να μην καταλήξει στα δίχτυα, άρα δεν υπάρχει αμφισβήτηση και το πέναλτι.
Στο ματς της Κομοτηνής είχε δύσκολες φάσεις. Σωστά ο Γιάχος δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Μπαϊκαρά στο 20’, καθώς ο παίκτης …βούτηξε. Στα συν του και η κίτρινη στον Βιγιάλμπα, ο οποίος τραβούσε τον αντίπαλό του για να σηκωθεί.
Ο Γιάχος καταλόγισε 19 φάουλ στον Πανθρακικό και δέκα στον Πανιώνιο.

Πολύ καλοί οι δυο βοηθοί σε συνολικά έξι (1-5) οφσάιντ. Δύσκολη η φάση του 8’, όταν ο Σίπκας ορθά σταμάτησε τον Καραμάνο που ήταν οριακά μπροστά, εξίσου δύσκολη και αυτή του 12’ και πολύ σωστά ο Γεωργαράκος δεν μέτρησε γκολ του Ιγκορ που ήταν το μοναδικό οφσάιντ του Πανθρακικού!!!