Συστάσεις Γκιρτζίκη στους διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Με τη διαιτητική ομάδα, όπως διέρρευσε πρώτα από την πλευρά των "πρασίνων", που θα σφυρίξει τον σημερινό (27/01) αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ατρόμητος συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, παρουσία των μελών της ΚΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της ομοσπονδίας και από την πλευρά της η επιτροπή προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις στους διαιτητές προκειμένου να εφαρμόσουν τους κανονισμούς και να μην επηρεαστούν από κανέναν και τίποτα.
Ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ατρόμητος έχει ιδιαιτερότητες: Το γήπεδο της Λεωφόρου ανοίγει μετά από τιμωρία του Παναθηναϊκού, λόγω σοβαρών επεισοδίων, για τέσσερις αγωνιστικές και εν μέσω αντιδράσεων για το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 από τον Κοντονή. Επίσης, στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους στη Λιβαδειά οι «πράσινοι» κρέμασαν τρία πανό με υβριστικό περιεχόμενο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και την… εισβολή στην εκδήλωση της ΕΠΣ Αθηνών.
Αρα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι τέτοια και από την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ δεν θέλουν, και μάλιστα υπό την προειδοποίηση του Κοντονή ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα, να δημιουργήσουν κάποιοι συνθήκες που θα οδηγήσουν στη γελιοποίηση του ποδοσφαίρου και σε «εκπτώσεις» στους κανονισμούς. Παράλληλα είναι υποχρέωση των διαιτητών να προστατέψουν το άθλημα.
17.15: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας),
Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)
Τέταρτος: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Παρατηρητής: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)
Κατά τα άλλα είναι θέμα της αστυνομίας σε περίπτωση που μπουν οπαδοί στη Θύρα 13.