Κάποτε θα πρέπει να βγάλουν την... ταμπέλα των δήθεν αδικημένων... - Κανένα σενάριο... λάσπης δεν επιβεβαιώνεται


Πριν από το ματς Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2 η φιλοξενούμενη ΠΑΕ διέρρευσε μέσω κύκλων μεγάλη δόση λάσπης, τόσο εναντίον των Δημητρόπουλου, Τσολάκη , Τουμπακάρη που ήταν ο μεν πρώτος διαιτητής στη Λιβαδειά και οι άλλοι δυο βοηθοί, όσο και εναντίον του παρατηρητή διαιτησίας Κύρκου αλλά και κατά των Καλογερόπουλου, Αλεξέα και Φραγκιαδάκη που είχαν οριστεί στο Ολυμπιακός-Ξάνθη 1-0. Με άλλα λόγια συνεχίζεται η γνωστή τακτική του Παναθηναϊκού και του συστήματος της προπαγάνδας, αφού αποδίδει πάντα.
Και στη Λιβαδειά επιβεβαιώθηκε πως ομάδα που φωνάζει πριν από τα παιχνίδια της, θέλει πάντα να ευνοηθεί. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει μόνο για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής αλλά και για την πλειοψηφία των προηγούμενων, αφού όποιος ορισμός δεν αρέσει στον ΠΑΟ, οι κύκλοι της ΠΑΕ διαρρέουν και οι… αντικειμενικοί προβάλουν την… ανακοίνωση.
Δεδομένου ότι κανένα από τα σενάρια… λάσπης δεν επιβεβαιώθηκε, δεν θα έπρεπε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ζητήσει, έστω μια συγγνώμη από τους διαιτητές που στοχοποιεί; Δεν θα έπρεπε να εκφράζει την άποψη της για τη διαιτησία και μετά τους αγώνες της;
Αν το έκανε, προβλέπουμε ότι θα έπρεπε να βγάλουν την… ταμπέλα των αδικημένων. Επειδή τα πράγματα είναι απλά. Ο Παναθηναϊκός δεν αδικήθηκε πουθενά, σε κανένα ματς δεν αλλοιώθηκε αποτέλεσμα.

Όμως, θα συνεχίσει να στοχοποιεί και να πιέζει διαιτητές, κάτι που δεν κάνει μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, αφού όλα ξεκίνησαν με το περιοδικό-φάντασμα «Παράγκα και Οραμα». Και η ΕΠΟ, η SuperLeague και η αθλητική δικαιοσύνη θα νίπτουν τας χείρας τους, όπως κάνουν πάντα.