Μετά το 1-0 δεν δόθηκε πέναλτι στον Ηρακλή, οφσάιντ το 2-0, ανύπαρκτο το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ – Διαβάστε όλα τα λάθη που έγιναν στο ΟΑΚΑ

Πολλά λάθη από τον Δελφάκη στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ηρακλής 4-1:
-Στο 21’ ο ρέφερι της ΕΠΣ Αρκαδίας δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Λαμπρόπουλου μετά από κεφαλιά του Βέλλιου. Ο παίκτης της ΑΕΚ το έχει απλωμένο, άρα μεγαλώνει ο αμυντικός του όγκος, ενώ η μπάλα μετά πήγε μπροστά στα πόδια του.


-Στο 27’ έδωσε την πρώτη κίτρινη στον Μπακάκη που πήγε δυνατά πάνω στον αντίπαλό του (Σαραμαντάς). Από το βίντεο φαίνεται να είναι αυστηρή αλλά ο διαιτητής δεν έχει τη δυνατότητα να δει τη φάση σε επανάληψη για να διαπιστώσει ότι ο Μπακάκης πήρε πρώτος τη μπάλα. Την κίνηση είδε.
-Στο 31’ είναι η σωστή δεύτερη κίτρινη στον Μπακάκη που θα μπορούσε να ήταν και απευθείας κόκκινη αφού μάρκαρε με τις τάπες των αντίπαλό του, τον οποίο βρήκε πρώτα στο δεξί πόδι και μετά πάνω στο μπούτι. Είναι απορίας άξιο γιατί ο Δελφάκης καθυστέρησε τόσο πολύ να βγάλει κάρτα.
-Στο 45+2’ είναι το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ, όπου ο Κολοβέτσιος είναι οφσάιντ αφού προεξέχει και το πόδι και το χέρι του. Σημειώστε επίσης, ότι ο βοηθός Καρατζίκας (Αθηνών) έχει λάθος θέση.


-Στο 47’ κακώς δυσανασχέτησε ο Τζιμπούρ. Ο πρώτος βοηθός, ο Αθηναίος Ακρίβος, σωστά υπέδειξε το οφσάιντ σε βάρος του.
-Στο 48’, μετά από σέντρα του Πασά, ο Λαμπρόπουλος πρόλαβε και μάζεψε το χέρι του, βγάζοντας με τον ώμο του τη μπάλα κόρνερ. Αρα, δεν υπήρχε πέναλτι.
-Στο 49’ οι Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς μάρκαραν τον Πλατέλλα και ο παίκτης της ΑΕΚ είναι στη μέση. Ο Μπαρτολίνι ήταν αυτός που του έκανε πέναλτι, το οποίο ο Δελφάκης δεν έδωσε. Αν έδινε πέναλτι, είναι και κόκκινη στον Μπαρτολίνι.
-Ανύπαρκτο το πέναλτι (84') του Χουάντερσον στον Αραβίδη, το οποίο λανθασμένα καταλόγισε ο Δελφάκης. Ούτε επαφή δεν υπάρχει, ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ βρήκε όπως όπως τη μπάλα και την έστειλε άουτ.