Ο Ντάλας έδειξε τη "μαύρη λίστα" αλλά δεν την αποκάλυψε!!!

Έχουν περάσει 25 αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος συν τα ματς κυπέλλου και ο Χιού Ντάλας, λογικό άλλωστε, δείχνει πως, για αρκετά θέματα, έχει ξεκάθαρη άποψη για την ελληνική διαιτησία. Τόσο καλά που στη συνεδρίαση της ΚΕΔ, την περασμένη Τρίτη, αποκάλυψε ότι ήδη έχει φτιάξει ...μαύρη λίστα με διαιτητές που δεν πρέπει να είναι στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Ο Σκοτσέζος θεωρεί ότι πρέπει να φύγουν.
Όλα έγιναν στη διάρκεια της συνεδρίασης του κορυφαίου οργάνου της διαιτησίας υπό την προεδρία του Γιώργου Καραμελίδη και με τη συμμετοχή του αναπληρωτή προέδρου Χριστόφορου Ζωγράφου, των Γιώργου Αμυγδαλή και Δημήτρη Μπέγκου, και φυσικά του Σκοτσέζου. Η κουβέντα αφορούσε στον σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης σεζόν, ειδικότερα τον αριθμό των διαιτητών που θα στελεχώσουν τον πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Όπως γράψαμε ο Ντάλας ήθελε 18 ρέφερι αλλά ο αριθμός τους θα κλείσει στους 24 το πολύ.
Στη διάρκεια αυτής της κουβέντας, λοιπόν, ο Σκοτσέζος παράγοντας της διαιτησίας έψαξε τα έγγραφά του, ξεχώρισε ένα, και αφού το έδειχνε στους υπόλοιπους τόνισε: «Εχω λίστα με δέκα διαιτητές που πρέπει να φύγουν. Εδώ, έγραψα τα ονόματά τους».
Βέβαια ο Ντάλας δεν αποκάλυψε σε κανέναν το περιεχόμενο του εγγράφου, ενώ οι υπόλοιποι δεν αμφέβαλαν για την ειλικρίνειά του. Λίγο μετά, απλά πρόσθεσε: «Αυτοί πρέπει να βγουν από τον πίνακα».
Και ο Σκοτσέζος θα έχει λόγο στο ποιοι πρέπει να φύγουν και ποιοι να μείνουν. Με βάση τον κανονισμό οι πίνακες θα γίνουν μετά από ψηφοφορία των Ντάλας, Ζωγράφου, Αμυγδαλή και Μπέγκου και υπό την επίβλεψη του προέδρου της ΚΕΔ Γιώργου Καραμελίδη. Εκτός αν αλλάξει η ΚΕΔ και κάποια από τα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν είναι στις θέσεις τους.
Εκείνο που παραμένει άγνωστο είναι αν θα αλλάξει η «μαύρη λίστα» του Χιού Ντάλας, αν δηλαδή οι αποφάσεις του είναι τελικές ή αν υπάρχουν... υποψήφιοι που μπαινοβγαίνουν σε αυτή. Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι ο Σκοτσέζος δεν κρίνει τους ρέφερι μόνο από τα λάθη τους αλλά και από άλλες τεχνικές λεπτομέρειες μέσα στο γήπεδο, όπως και από την προσωπικότητα που διαθέτουν. Επίσης, θέλει και τους έμπειρους, θέλει και τα ταλέντα. Με βάση τη λογική οι περισσότεροι από τους δέκα της «μαύρης λίστας» του Ντάλας δεν φαίνεται ότι θα γλιτώσουν