"Πάλεψε" και τη γκρίνια ο Ζαχαριάδης (update)

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΧΑΣΑΝ ΚΟΥΛΑ (ΞΑΝΘΗΣ)


2η αγωνιστική

Καλλονή- Εργοτέλης 2-0
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Ξάνθης)
4ος : Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Γιαννόπουλος (Αθηνών)

Η αποστολή του ήταν δυσκολότερη από ό,τι αρχικά φαινόταν, καθώς ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) είχε… απέναντί του τους πάγκους των δυο ομάδων που διαμαρτύρονταν σε κάθε απόφασή του. Ίσως για αυτό να φταίει και το γεγονός ότι στο 18’ ο δεύτερος βοηθός Κούλα (Ξάνθης) έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ επίθεση του Εργοτέλη, συγκεκριμένα τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κούλα πήρε πολύ δύσκολη απόφαση στο 27', αφήνοντας (σωστά) επίθεση του Εργοτέλη να εξελιχθεί. 

Μόνο ψεγάδι για τον Θεσσαλονικιό ρέφερι είναι ότι θα μπορούσε να δείξει κάποιες κίτρινες παραπάνω αλλά γενικά ο Θεσσαλονικιός δεν είναι «καρτάκιας». Παρόλα αυτά ο Ζαχαριάδης απέβαλε σωστά με δυο κίτρινες τον Μέγι μέσα σε λίγα λεπτά (66’, 77’). Και οι δυο κάρτες είναι σωστές, ειδικά στην δεύτερη φάση ο παίκτης δεν έχει στόχο τη μπάλα αλλά το πόδι του αντιπάλου του. Ο Ζαχαριάδης έκρινε σωστά και δεν έδωσε τίποτα στο 46’ σε πέσιμο του Κεϊτά, καθώς ο Πίτσος δεν έκανε κάποια παράβαση. Μάλιστα ο Κεϊτά σήκωσε «πονηρά» τα χέρια του αλλά μετά το… γύρισε, ζητώντας κόρνερ, το οποίο έχει καταλογιστεί.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Χουάν Φεράντο άφησε αιχμές για τη διαιτησία, δηλώνοντας ότι έπρεπε στην ομάδα του να καταλογιστεί ένα πέναλτι.