Μια... τρύπα στο νερό


Άργησαν αλλά άρχισαν να αντιλαμβάνονται οι ενώσεις τι θα συμβεί με το… ψαλίδι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στα όρια ηλικίας των διαιτητών. Καταλαβαίνουν ότι πολύ σύντομα θα ξεμείνουν από διαιτητές, επειδή η ομοσπονδία θέλει (για λόγους που η ίδια ξέρει) να ξηλώσει όλους τους διαιτητές και να τους κάνει συνταξιούχους στα 35 τους, αν και στην Σκωτία σφυρίζουν 47αρηδες. 

Στη συγκέντρωση των Επιτροπών Διαιτησίας των Ενώσεων ο Μπριάκος δέχθηκε τα πυρά για το… ψαλίδι στα όρια ηλικίας και η πρόταση που δείχνει να προχωρά δεν είναι η επαναφορά τους στα παλιά δεδομένα, ή τουλάχιστον στα 35 και όχι στα 33 έτη για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, αλλά να μπουν καμιά 50αριά νέοι διαιτητές και βοηθοί στους πίνακες της 3ης και 4ης Κατηγορίας. Βέβαια κι εδώ πρέπει να μπουν κάποια κριτήρια, επειδή οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα είναι πολλοί.

Υ.Γ.: Ο Μπριάκος κατηγορείται για όλα τα παραπάνω. Όμως, δεν υπάρχουν άλλοι στην ΚΕΔ για να αντιδράσουν, εφόσον θεωρούν ότι το «ψαλίδι» στα όρια ηλικίας δεν είναι σωστό; Συν τοις άλλοις ο Μπριάκος δεν έχει πλέον λόγο για το τι θα κάνει η ΚΕΔ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ